O MENI

Lepo pozdravljeni in dobrodošli!

Sem univerzitetna diplomirana pravnica, mamica dveh nadebudnih malčkov, dečka Noeta in deklice Rie, žena, kreativka in avtorica bloga, ki se odpira pred vami.

Težko se opišem z nekaj besedami, predvsem zato, ker mojim idejam, kreativnosti in zagnanosti ni konca. Ne znam in ne želim biti pri miru, dokler lahko na kakršenkoli način pripomorem k boljšemu jutri. Ne glede na vse moje ambicije pa sem na prvem mestu MAMA. Tista prava, staromodna; takšna, ki pere in lika (res je, vsako nedeljo me čaka gora perila), pospravlja, kuha in peče, hodi v službo, se igra z otroci, bere pravljice in se tudi razjezi. Čas najraje preživljamo skupaj in tako družno plujemo skozi različne situacije; tiste bolj pa tudi manj prijetne. Večeri so tisti del dneva, ki so namenjeni nama z možem, ko oba sladko spita, si ogledava kak film ali serijo ali pa počneva kaj vsak zase; to je tistih nekaj ur, ko res lahko počneva tisto kar imava rada. Takrat jaz šivam, klekljam, pišem; delam majhne korake k velikim ciljem.

Sem avtorica blagovne znamke Lace Lady, v okviru katere nastajajo klekljan nakit in dodatki, spominki in darila s sporočilom. Z oblikovanjem nakita sem začela v letu 2010 pod imenom Klekljan nakit Gama in zgodbo nadgradila v znamko Lace Lady. Sodelovala sem že z revijo Grazia, L&Z, z latino divo Mario Masle, Hangover Ladies, imela sem samostojno razstavo in nekaj gostujočih. Lani so začela nastajati tudi oblačila za malčke, udobna, moderna, lahkotna in prijetna. Šik. Sem tudi organizatorka prvih delavnic za nosečnice in mamice z dojenčki, ki so v juniju 2015 potekale v Mariboru in takrat sem se prvič resneje srečala s pisanjem bloga. Pisanju sem se bolj posvetila tekom organizacije lastne poroke, ko sem odkrila, da me v bistvu veseli oboje; tako pisanje bloga kot organizacija porok. Kot gostujoča blogerka sem pisala objave za poročni portal Zaobljuba.si ter sodelovala z nekaterimi prepoznavnimi ponudniki v svetu porok pri nas, ki so bili tudi del najinega poročnega dne.

Najina poroka je bila čudovito doživetje in predvsem neprecenljiva izkušnja za uspešen začetek poti v neznano. Vsakodnevno se učim, preko knjig, izkušenj drugih, bližnjih, na podlagi lastnih vzponov in padcev in predvsem od otrok, največjih in najbolj odkritih učiteljev in kritikov, ki dajejo več kot je večina od nas sposobna sprejeti. Ko okrog polnoči ležem v posteljo sem še vedno najprej mama, in ko snujem velike načrte in gradim gradove v oblakih, to počnem zanju.

Čutim, da je materinstvo moje poslanstvo in trudim se, da dam svojima otrokoma največ. Največ dobrih nasvetov, pametnih napotkov, cenjenih vrednot in ljubezni ter predvsem največ sebe. Onadva sta moj navdih, moja motivacija, moj motor in krmilo. Moja družina – moja sreča – MAMIN TWIST.

Zapisi so moje avtorsko delo in odražajo moja osebna stališča in prepričanja, naša doživetja in izkušnje ter temeljijo na razmišljanju in izkustvih mene in moje družine, zato jih ni dovoljeno kopirati ali spreminjati brez mojega privoljenja (enako velja za avtorske fotografije). V kolikor je v objave vključeno mnenje koga drugega, je to tudi ustrezno navedeno. Vsaka objava ima podatke o sodelujočih in so, v kolikor gre za sponzorirane objave, kot take tudi označene.

Na voljo sem vam za vsa vprašanja, pomisleke in pripombe, mnenja, kritike in predloge, za sproščen klepet o otrocih, modi in ženskih zadevah ter prijetno spoznavanje.

V kolikor bi želeli, da skupaj ustvarjamo in širimo srečo, me lahko kontaktirate na info@mamintwist.com. Vsakega sporočila bom vesela.