Čudežni medvedki

0

Pred dvema tednoma, na Valentinovo, me je razveselil paket Sweetbearhair bonbončkov in krtače za lase. Moram priznati, da sem bila malo skeptična, saj vitaminom, prehranskim dodatkom in podobnim zadevam ne verjamem preveč, niti proteinskim napitkom in podobnim zadevam, ki jih ima tako rad moj mož, ne, tako ni nič čudnega, da sem bila tudi pri medvedkih radovedna. Preplavili so družbena omrežja, Facebook in Instagram in kar naenkrat postali prava senzacija. Seveda jih moram poskusiti tudi jaz!

Zahvala gre Sweetbearhair, ki so mi poslali trimesečni paket, hkrati pa so z mesečnim paketom obdarili tudi tri izmed vas. Takoj, ko sem jih dobila, sem jih morala testirati. Najprej me je navdušila embalaža; nič posebnega, povsem minimalistična, a ravno pravšnja, priročna za shranjevanje, doziranje in še posebej me je navdušil varnostni pokrov, ki preprečuje, da bi se bonbonov prenajedli otroci. Vsaj enkrat ne bom rabila skrbeti, da jima bo uspelo posodico odpreti in si natlačiti v usta neznatno količino bonbonov, kar pomeni, da jima potem padajo z ust in so povsod drugod kot tam, kjer bi morali biti. Ko bi si le kaj takega izmislili za čistila, odstranjevalce laka za nohte, odstranjevalce ličil, stekleničke z alkoholom, pralna sredstva in podobne zadeve; koliko živcev bi mi bilo prihranjenih in vsega tega ne bi več rabila skrivati na peti polici kopalnične omare.

Razpakiram škatlo, vse lepo fotografiram in posnamem in potem sem bila že res nestrpna. Kakšen je vonj, kakšen je okus – borovnice imam rada, a je okus pravi? Ko sem odprla posodico je vonj po bonbonih takoj preplavil prostor okrog mene, še zdaj, ko jih odprem, zadiši cela kopalnica. Tudi okus me je prepričal, gozdna borovnica, sami bonboni pa so prijetno želejasti, kar pomeni, da niso tako trdi in težko žvečljivi kot kupljeni gumi bonboni temveč jih brez težav zmažeš. Dva? Lahko tudi 4 ali 6, le da bi potem moje tri posodoce zadoščale za en mesec in ne tri. Kar pa mi ni všeč, je pretiran okus po sladkem in predvsem sladkor v samih bonbonih. Sestava je sicer odlična, sami super vitamini, minerali, so brez glutena, veganski in niso testirani na živalih, a imajo dodan sladkor in res bi si želela, da bi obstajali tudi v dietni različici, torej brez sladkorja ali z zdravim nadomestkom sladkorja kot je stevia. Kar sem najprej pomislila je bilo, da bom s temi luštkanimi medvedki kršila mojo lchf/ keto prehrano. No, dva na dan že ne bosta drastično vplivala, poleg tega sem jaz zdrava, kaj pa punce, ki imajo sladkorno, vse tiste, ki sladkorja ne smejo uživati ali pa preprosto v telo ne želijo vnašati dodatnega sladkorja? Sweetbearhair brez sladkorja je treba čimprej nujno izdelati, potem jih bom jedla še z večjim veseljem in povsem brez slabe vesti.

Trenutno jih redno jemljem dva tedna in čeprav na laseh ne vidim opazne razlike;še vendo so tanki, še vedno se hitro mastijo in še vedno si želim bujne `grive`, a opazim razliko pri nohtih. Pred sedmimi meseci sem si dala delati gel nohte (za poroko) in vse od takrat moji nohti nikakor niso prišli k sebi, kar naprej so se lomili, plastili, bili so suhi in krhki in nikamor niso zrasli. Pogrešala sem svoje naravne, super močne, lepo zaobljene in dolge nohte, kot sem jih imela preden sem postala mamica in za poroko sem želela imeti res lepe nohte, v resnici pa sem iztržila samo še večjo katastrofo. Skoraj pol leta je trajalo da so nohti začeli prihajati k sebi, da so izrasli, da so se okrepili in spet začeli normalno rasti. Zdaj imam končno spet vsaj malo daljše in glede na to, da (trkam) zaenkrat nimam težav z njimi, čeprav si jih še nisem uspela nalakirati (s tem odlašam že tri mesece), mislim, da so malce pripomogli tudi medvedki.

Sem šele na začetku poti in prav zanima me, kakšne bodo spremembe čez en mesec in nato ob koncu trimesečnega obdobja jemanja medvedkov. Seveda bom sproti poročala in prav zanima me, če se bo kaj poznalo tudi na laseh, še posebej zato, ker bi skorajda potrebovali kak čudež, da bi mi narisali nasmeh na obraz in bi bila vsaj enkrat zadovoljna z njimi.

Hitro pojejte svoja medvedka, če pa jih še nimate, odklikajte na Sweetbearhair in jih naročite!

_______________________________________________________________________________________________

Objava je nastala v sodelovanju s Sweetbearhair Slovenija. Hvala za medvedke!

 IMG_20170214_105536_508 IMG_20170218_123254_615

Comments

comments


Warning: A non-numeric value encountered in /home/mamint41/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1008

Komentiraj

Please enter your comment!
Vnesite svoje ime tukaj