Na Hrvaškem se odpira zabaviščni park

0

Ko smo januarja rezervirali poletni dopust v Pakoštanih, se mi niti sanjalo ni, da se v bližini junija obeta nekaj posebnega, norega in zabavnega. Kak dan kasneje mi je mož povedal, da se v Biogradu odpira zabaviščni park in to menda le nekaj tednov pred našim dopustom. Seveda sem bila navdušena. Kot bi bilo včeraj se spomnim našega izleta v Gardaland; grozna vročina, poln avtobus, nisem vedela kam naj zložim noge, vsak 15minutni postanek se je razvlekel na pol ure, stali smo vsaki dve uri in vedno je kdo zamujal. Ko smo prispeli sem bila sita avtobusa, vožnje in vseh tistih ljudi, ki ne morejo kontrolirati svojega mehurja in se ne spoznajo na uro. Nestrpna sem, vem, ampak res me moti, da ljudje ne znajo upoštevati dogovorov – komaj smo krenili iz postajališča, že je nekdo jamral, da ga tišči na stranišče – kaj res?!?

Gardaland mi je bil sicer všeč, pa čeprav nisem ravno ljubiteljica zabaviščnih parkov in adrenalinskih voženj, to me nikoli ni posebej privlačilo in veliko raje imam sprehajanje po trgovinah kot vožnjo z vlakci. Imam pa v družini dva velika ljubitelja tovrstne zabave – sestro, ki je vedno pripravljena na vse bedarije in adrenalinske dogodivščine in moža, mojega moža, ki ji želi vedno v vsem parirati in tako sta se v Gardalandu počutila kot mala otroka, ki želita čim bolje izkoristiti dan, ki jima je bil ponujen. Sama sem bila že v Warner Brothers Movie parku v Bottropu v Nemčiji ter Gardalandu, vsekakor pa si želim z otrokoma v bližnji prihodnosti obiskati tudi Disneyworld v Orlandu.

mirnovec-park-artworks-collage-620x350

No, ampak zdaj bo vožnja do Gardalanda odpadla in tako se bomo raje enkrat ali dvakrat na sezono odpeljali v Biograd na moru, kjer se s 1. junijem odpira zabaviščni park Fun Park Mirnovec, ki se bo raztezal na 45.000 kvadratnih metrih, na voljo bo 25 različnih atrakcij in bo razdeljen na tri tematske sklope: vesolje, divji zahod in gusarsko mesto, cena vstopnice pa bo med 20 in 27 evri, s tem da pripravljajo oziroma obljubljajo tudi določene ugodnosti za družine, majhne otroke in podobno. Medtem, ko bo park čez dan središče zabave za majhne in velike ter vse ljubitelje adrenalina in takšnih in drugačnih atrakcij, bo zvečer prizorišče koncertov, predstav, zabav in drugih družabnih dogodkov za odrasle. Zabaviščni park bi naj obratoval od pomladi do jeseni, pripravljali in gradili pa so ga kar 7 let.

Razmišljam, kaj nam bo takšen zabaviščni park prinesel… Super zabavo, izlet na morje, popestritev letnega dopusta, razvedrilo za otroke, sprostitev za odrasle, lokacijo za druženje in zabavo, glede na to, da bo le nekaj kilometrov oddaljen od Biograda, pa vsekakor tudi obvezno sadno kupo v Blandoni, kosilo v Europi in poleti skok v morje. Z leti mi je Biograd dobesedno prirasel k srcu; prikupno, lepo, mirno in zanimivo obmorsko mesto, ki nudi več kot le čudovito nastanitev in krasno plažo v zavetju borovcev ter je pozicionirano na odlični lokaciji med Zadrom in Šibenikom in nudi odlično izhodišče za številne izlete in od junija naprej še zabaviščni park. Kaj več si sploh ne bi mogla želeti. 

Zdaj pa prav zares že odštevamo do dopusta!

mini-Mirnovec_-23 mini-Mirnovec_-25 mini-Mirnovec_-26 mini-Mirnovec_-27 mini-Mirnovec_-36 mini-Mirnovec_-38

Comments

comments


Warning: A non-numeric value encountered in /home/mamint41/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1008

Komentiraj

Please enter your comment!
Vnesite svoje ime tukaj