Prelomni ponedeljek

0

Danes je bil za mnoge samo še en navadni ponedeljek, zame pa precej drugačen ponedeljek, veliko bolj pomemben od vseh ostalih v zadnjih sedmih meseci. Običajno je tako, da na določene stvari zelo dolgo čakamo in ko `obupamo` se preprosto zgodijo, točno v trenutku, ko se sprijaznimo, ko se prepustimo in se osredotočimo na druge stvari.

Jutri moj blog praznuje okroglo obletnico; eno leto obstoja. S pisanjem sem sicer začela že več kot leto prej, a zadeva ni bila tako resna, tako iskrena, tako spontana in tako kontinuirana. Objavila in predstavila sem ga točno na rojstni dan mojega dedka. Še ena izmed stvari, ki se je pri nas numerološko povsem poklopila. V zadnjem letu sem spisala več kot 330 objav in z vami delila nešteto svojih misli in fotografij. To me osrečuje, to je moj filter in to je način s katerim sem se približala vam, mojim zvestim bralkam in sledilkam (in bralcem) ter številnim drugim. Hvaležna sem za vaše besede spodbude, za vaša vprašanja, za vse vaše všečke in za iskrene zapise, ki jih delite z menoj in s katerimi mi ob poznih večernih urah lepšate dni.

Danes sem vstala veliko prej kot sicer, pa vendar nisem utrujena. Polna sem pozitivne energije, kreativnega duha in delovne vneme. Za mano je prvi delovni dan v novi službi. V službi, ki mi je, verjamem, pisana na kožo, v službi, ki me še tesneje povezuje z blogom in mi odpira nove teme, vprašanja, izkušnje, mnenja in nasvete. Službi, ki je tesno povezana z mojima otrokoma in družino, službi, ki mi dopušča, da združujem ljubezen do vsega kar me zanima in svoje interese koristno infiltriram. Je že tako, da je včasih vredno čakati dlje, skreniti z začrtane poti in si drzniti, da se lahko odpreš novemu, drugačnemu in predvsem tistemu, kar te je vedno spremljalo in kar si si po tihem ves čas želel. V tem trenutku sem neskončno hvaležna za to priložnost in se veselim vsega kar sledi. In tudi tukaj se je numerološko vse poklopilo. In to sem opazila šele danes.

Pri nas številke že lep čas igrajo zelo pomembno vlogo. Ustvarjajo zgodbo, se dopolnjujejo, prepletajo, se ponavljajo in nosijo prav posebno sporočilnost. In to me navdaja s prav posebnim občutkom, s prepričanjem, da je tako res prav. Odslej bodo dnevi še bolj organizirani, še bolj tempirani, še bolj aktivni in še bolj delovni, a tudi neprimerno bolj inspirativni in efektivni. Vstajali bomo bolj zgodaj in hodili bolj pozno spat, otroka bosta slabi dve uri več v vrtcu, čez vikend bomo načrtovali tedenske aktivnosti, kuhala bom vnaprej in midva bova dnevno prevozila kar nekaj kilometrov, a sem srečna in hvaležna, da bo tako. Tako kot smo pred enim letom začeli pisati novo zgodbo z blogom, jo danes začenjamo pisati z novo karierno stopničko. Ker vsaka sprememba v življenju posameznega družinskega člana, vpliva na vse in mi vedno plujemo skupaj.

Obljubim, da se bom trudila, da ostanem stalnica v vašem vsakdanu, da vam s svojimi mislimi in dilemami popestrim delovne dni, da vam z recepti in predlogi za ustvarjanje utrnem kakšno dobro zamisel in vas s svojimi čustvenimi, a realističnimi zapisi navdihnem in potolažim.

Prihajajo krompirjeve počitnice in prazniki; vikend, ki ga bomo mi ponovno preživeli v Termah Zreče. Oni res vedo, kdaj rabimo počitek in sprostitev in nas vedno tako lepo razvajajo. Tako mi čez vikend ne bo potrebno razmišljati o pranju, čiščenju in kuhanju, temveč bom lahko v miru zbirala vtise prvega delovnega tedna, načrtovala prihajajoč počitniški teden in se prepustila brezskrbnemu uživanju z družino ter popoldanskemu spancu. Edino tam popoldne vsi skupaj zadremamo. In še kako se prileže.

Obljubljam pa vam tudi prav posebno nagradno igro. Jutri objavim izziv. Namenjen meni in vam. Če nas uspe, vas čaka prav posebna nagradna igra. Takšna, za katero se je res vredno potruditi. Z nagrado razvajanja, lepotičenja in uživanja! Naj bo to uvod v prihajajoče praznike, ko za vas pripravljam nekaj prav tako posebnega. Vsekakor pa zelo kmalu, še v tem tednu objavim nagradno igro ob prvi obletnici bloga. 🙂

 

Comments

comments


Warning: A non-numeric value encountered in /home/mamint41/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1008

Komentiraj

Please enter your comment!
Vnesite svoje ime tukaj