Pozabi na britvice, vosek in kozmetičarko – uporabi Lumea Prestige

0

Včasih sem se 2 uri urejala za večerni izhod s prijateljicami, ob večerih sem se razvajala z maskami za obraz, kopelmi za noge, oblogami proti celulitu in podobnimi lepotnimi tretmaji, odkar sta v moje življenje vstopila dva prisrčna otroka, ki nenehno skrbita za mojo kondicijo in predvsem dvigovanje srčnega tlaka, namesto uteži, pa mi zmanjkuje časa celo za večerne kopeli in vsakodnevno britje nog. Šala, ki govori, da si ženske pozimi pobrijemo le 10 cm nog nad gležnji, je v bistvu precej resnična in zato se tudi krilom v tem – že tako hladnem letnem času – z veseljem izogibamo. Kupi pene za britje, vedno tope britvice, drobne ureznine, ki so posledica hitenja in kdaj pa kdaj odrezani nohti, zagotovo niso sanje vsake ženske, vsekakor pa v to sanjsko kategorijo sodi novi in najzmogljivejši IPL aparat za odstranjevanje dlačic Philips Lumea Prestige, ki odstranjuje dlačice s pomočjo intenzivne pulzne svetlobe in je hkrati prenosen in preprost za uporabo, lahek in higieničen ter povsem varen, saj s senzorjem Smartskin nastavite intenziteto svetlobe glede na ten kože.

Jesen in zima sta idealna letna časa za uporabo, saj kože ne izpostavljamo soncu, hkrati pa imamo več časa za prijetne večerne tretmaje v toplem zavetju doma, ob ogledu najljubšega filma ali pred večernim branjem knjige. Lumea Prestige zagotavlja do 92% manj poraščenosti po 3 tretmajih in do 6 mesecev neporaščene kože po 12 tretmajih; prve 4 tretmaje opravite vsaka 2 tedna, ostalih 8 na 4 tedne, torej vam vzame vse skupaj 40 tednov časa, kar je približno 9 mesecev – če začnete danes, boste do začetka julija zaključile s celotnim tretmajem, uporabljate jo lahko žično ali brezžično, torej jo lahko vzamete kamorkoli s seboj, priloženi pa so 4 različni nastavki: za pazduhe, za obraz, za bikini predel in telo.

Pred uporabo novih aparatov, pa tudi gospodinjskih pripomočkov in vseh drugih izdelkov, imam navado, da temeljito preberem navodila; za razliko od moža, ki se zagnano loti sestavljanja ali uporabe, vse dokler ne `zašteka` in šele potem vzame v roke navodila. Kako je potrebno Lumeo uporabljati, da bodo rezultati dejansko vidni, kakšni so lahko stranski učinki, kaj če pride v roke otroku, kdaj in kako se bodo pokazali prvi rezultati, kako jo je potrebno vzdrževati in predvsem, kaj pomeni katera tipka in lučka, so zame ključna vprašanja, ki mi zagotavljajo varno in brezskrbno uporabo in vse odgovore najdete v priročniku, ki je priložen aparatu. Pred uporabo morate odstraniti vse dlačice – jaz sem jih kar pobrila z dobro staro britvico in kožo očistiti ter osušiti. Pred pričetkom uporabe morate izbrati stopnjo sprožanja svetlobe glede na svoj tip kože – jaz imam svetlo kožo in temne dlačice, zato sem izbrala prvič stopnjo 4 in drugič stopnjo 5. Nato morate Lumeo namestiti pravokotno na kožo – nastavek mora biti pravokoten na kožo in ko je položaj pravilen ter je aparat pripravljen za uporabo, se prižge lučka, ki vam daje znak, za sprožanje svetlobe. Kar mi je še posebej všeč je možnost, da med osvetljevanjem Lumeo počasi vlečete po površini kože in tako poskrbite, da ne izpustite niti centimetra, hkrati pa istega dela kože ne osvetlite dva krat.  Jaz sem do sedaj opravila 2 tretmaja, napredek pa spremljam s pomočjo Philips aplikacije, ki je super predvsem zato, da ne pozabim na naslednji tretma. V tem natrpanem tempu, ko včasih pozabim, kaj sem mislila dve minuti nazaj, je aplikacija, ki misli namesto tebe, res nepogrešljiv plus.

Boli? Peče? Se na koži kaj pozna? Ti je potem vroče? Kaj pa svetloba, je škodljiva za oči? Ne boli. Čisto nič! Ne peče, le prijetno toploto začutiš, kot bi na kožo sijalo prijetno poletno sonce. Prav tako se na koži nič ne pozna, ne ostaja nobena rdečica in prav nič ti ni vroče. Svetloba, ki se sprosti ob impulzu je sicer intenzivna, saj sicer ne bi imela učinka, a ni moteča in ni škodljiva. Ni strahu, da bi šlo karkoli narobe in tudi če ste res občutljive, lahko začnete z nižjo stopnjo intenzitete svetlobe in jo potem postopno dvigujete.

Po približno treh tretmajih je rast dlačic vidno zmanjšana, dlačice, ki so zrastle, pa začnejo izpadati, zaradi česar jih boste lahko našle tako na oblačilih, kot na posteljnini in brisačah. Ne prestrašite se, to je povsem normalno in pomeni samo, da lahko pozabite na britvice, vosek in redne mesečne obiske pri kozmetičarki.  Glede na to, da potrebujete Lumeo le dobrih 15 minut vsaka dva tedna, nato celo vsake 4 tedne, jo lahko brez težav posodite prijateljici, sestri, mami, sestrični, sodelavki ali kar vsem hkrati. Top rešitev, kajne?!? Ker mora biti koža pred uporabo vedno čista in suha, aparat pa morate po uporabi očistiti s krpico (priložena je aparatu) in malo vode, je uporaba za vsako naslednjo uporabnico povsem higienična in varna. Tega se poslužujeva tudi midve z Nino, mamico treh sončkov, ustvarjalko Nosečkinega, Dojenčkovega in Malčkovega dnevnika in blogerko, ki je gonilna sila bloga Z ljubeznijo, mama. Predaja Philips Lumee Prestige je tako samo še razlog več, da se bolj pogosto vidiva in malo poklepetava. Saj veste, da mame sicer nimamo časa za kavice in klepet.

Z Lumeo sva tako ubili več muh na en mah. Proti dlačicam se boriva brez nadležne umazanije in bolečin, vzame nama zelo malo časa, kar pomeni, da ga imava več za otroke in ostale obveznosti, hkrati pa se vsaka dva tedna redno vidiva in poklepetava. In še najboljša novica? Do poletja nova brez dlačic! Če si tega želiš tudi ti, hitro po svojo Lumeo Prestige!

__________________________________________________________________

Objava je nastala v sodelovanju s Philips. Več o IPL aparatu Lumea Prestige, najdete tukaj!

Comments

comments

Komentiraj

Please enter your comment!
Vnesite svoje ime tukaj