Koliko prihraniš, če izbereš Lumea Prestige

0

Vse, ki veste, da zadnjih nekaj tednov pridno uporabljam IPL aparat Philips Lumea Prestige, mi zastavljate dve isti vprašanji: Ali res deluje? in Koliko stane?, zato sem se odločila, da Lumeo predstavim še z mojega zornega kota, tako kot jo vidim jaz kot uporabnica, kot polno zaposlena ženska in mama.

100 eur letno za peno in britvice? 180 eur letno za vosek in trakove? 350 eur letno za obiske pri kozmetičarki? (kalkulacije sem naredila na podlagi pregleda ponudbe na tržišču, pri čemer sem upoštevala nižji cenovni rang pripomočkov – samo za občutek) Ali enkrat 560 eur za najboljšo Philips Lumea Prestige? Enkraten nakup, ki se obrestuje leta. Naložba v prihodnost. A ne zgolj prihodnost brez dlak ter nadležnega britja ali voskanja, temveč tudi v prihodnost okolja, saj z uporabo Lumee pripomorete tudi k zmanjševanju onesnaževanja okolja – za njeno uporabo potrebujete zgolj nekaj kapljic vode, s katero očistite nastavek in ne na desetine litrov, ki jih potrošite pri klasičnem britju, ne onesnažuje zraka in ne zmanjšuje ozona, kot to počnejo pene in geli za britje v dozah pod pritiskom in hkrati ne obremenjuje okolja z nepotrebnimi odpadki in plastiko kot so britvice in trakovi za voskanje, saj je namenjena trajni uporabi – prav nobenega sestavnega dela ni potrebno po uporabi zavreči.

Ženske smo nagnjene k nenehnemu iskanju pripomočkov, ki nam bodo olajšali življenje. Tistih, ki ti prihranijo čas, ki ti olajšajo vsakdanja opravila, ki poenostavijo družinske popoldneve in te osrečijo na dolgi rok; tako mimogrede, ne da bi sploh vedela, koliko bremena in stresa ti dejansko odvzamejo. V to kategorijo sodi marsikateri gospodinjski pripomoček, ki prihrani ročno mešanje testa, gledanje na uro med kuhanjem jajc in tlačenje zelenjave z vilico, pa tudi dober puder, ki zakrije sledove prekratkih noči, hlače, ki optično oblikujejo zadnjico in ti prihranijo obisk telovadnice in cel kup drugih stvari, brez katerih ne znamo več živeti. Tudi IPL aparat Philips Lumea Prestige, saj drastično izboljša kvaliteto življenja vsake moderne ženske, ki si želi biti vedno urejena. Priročna naprava s štirimi različnimi nastavki je učinkovita, preprosta za uporabo, primerna da jo neseš kamorkoli s seboj, poleg tega jo lahko popolnoma prilagodiš tenu svoje kože in barvi dlačic (več o karakteristikah tukaj). Popolna izbira torej.

Zame se je v zadnjih slabih dveh mesecih marsikaj spremenilo. 10-15 minut, ki sem jih dva krat tedensko porabila za večerno britje sedaj preživim ob branju pravljic ali ogledu najljubše serije, čeprav tudi kup perila za likanje nikoli ni naveličan moje pozornosti. Na hitro si mislite, kaj pa je 20 minut tedensko, a to je 90 minut mesečno in 1080 minut letno, kar znese 18 ur. Medtem ko za Lumeo porabim zgolj 20 minut mesečno prva dva meseca in nato 10 minut mesečno naslednjih 7 mesecev, zgolj slabi dve uri v celem letu. Prihranite kar 16 ur! Pred uporabo Lumee se moram še vedno briti, tako da sem prve štiri tedne ohranila normalen ritem britja, nato sem začela postopno zmanjševati. Trenutno se brijem enkrat na teden in v roku meseca dni, se bom najbrž samo še dva do tri krat na mesec, čez pol leta pa britje sploh ne bo več potrebno.

Vsak mesec sem v drogeriji pustila približno 20 eur za britvice, peno za britje ter kremo za po britju. Za ta denar bi lahko šla s prijateljico v kino, si kupila kakšen topel jesenski pulover ali jih preprosto prihranila, konec koncev položnicam nikoli ni konca. Vem, 20 eur se ne zdi veliko, a v celem letu je to 240 eur in za ta denar bi lahko kupila letalsko karto za Berlin, Barcelono ali Kanarske otoke. V dveh mesecih uporabe Lumee sem do sedaj prihranila približno 15 eur, ni veliko, a je začetek. Vsak teden pa se bodo ti stroški postopno zmanjševali.

Nenehno sem se borila z izsušeno in razdraženo kožo, noge so me srbele, dlake so se mi vraščale in motil me je neprijeten občutek `pikanja` dlačic. Kadar sem si na izsušeno kožo oblekla nogavice, so mi le-te ves dan povzročale srbečico, če sem se pred oblačenjem namazala s kremo, pa so se nogavice prilepile na kožo. Po letih nenehnega britja je moja koža končno malce zadihala in sledi uporabe kozmetičnih sredstev počasi izginjajo, saj za uporabo Lumee ne potrebujem nobenih krem ali losjonov in tako na telo ne nanašam agresivnih kozmetičnih izdelkov. Uravnavata se mi pH in navlaženost kože, povrhnjica pa se obnavlja.

In dlačice? Dlačic je po dobrih 6 tednih uporabe vse manj. Sem tik pred četrtim tretmajem in dlačice so redkejše ter tanjše, postopoma pa so začele tudi izpadati. Doslej sem jo uporabila tri krat za celotno telo, torej sem preizkusila že vse štiri nastavke, le na obrazu je nisem testirala, pa sem jo napolnila zgolj enkrat, kar kaže na to, da je baterija izredno vzdržljiva, naprava pa energijsko varčna.

Glede na njeno učinkovitost in kvaliteto, jo lahko uporabljate leta. Zakaj leta? A ne odpravi dlačic popolnoma? me je zadnjič vprašala prijateljica. Jih, a zgolj za določeno časovno obdobje, približno 6 mesecev, nato pa začnejo dlačice postopoma ponovno rasti, zato je pametno s ponovnimi tretmaji začeti, še preden se dlačice dobro razrastejo in okrepijo. Če jo uporabljate od oktobra do maja, boste imele čez poletje z dlačicami mir, nato pa cikel ponovite. In tako lahko leta – varčno, varno, brezskrbno, hitro in učinkovito nadzirate rast dlačic.

In kar je meni res všeč, poleg dejstva, da mi vsaj dlake ne bodo več povzročale sivih las, če mi jih že otroka, je aplikacija. Naravnost obožujem jo. Je povsem personalizirana in ne rabite razmišljati, kdaj ste nazadnje opravile tretma, saj vas samodejno opomni nanj. Vnesete svoje ime, ten kože za vsak predel telesa posebej, barvo dlak za vsak predel telesa posebej, število opravljenih tretmajev in obdobje od zadnjega tretmaja in vas že spremlja. Danes pazduhe, jutri noge, v soboto bikini predel in roke. Ni možnosti, da pozabite! Vsaj ena aplikacija, ki ne piska kar naprej in je dejansko uporabna.

Ženske se hitro navdušimo nad zadevami, ki so moderne, funkcionalne, tehnološko dovršene, lepe in nam omogočajo brezskrbnost in udobje in po navadi tem stvarem ni konca. Rade bi imele zadnji mobitel in pametno zapestno uro, pa vse mehke puloverje, vsa seksi krila, vse frfotajoče obleke in vse hude škornje; ker je zelo pomembno, kakšne kvalitete slike objavljaš, ker gorčično rumena pač ni enaka sončno rumeni in ker škornjev s 6 cm peto ne obuješ ob istih priložnostih kot škornjev z 10 cm peto. Tako zapravljamo velike vsote denarja za vse možne odtenke rdeče šminke, bež laka za nohte, različne znamke šampona za bolj bujen videz pričeske in vse hipne novosti in trende. Philips Lumea Prestige je res nekoliko večji strošek, a se hitro zmanjša, če ga delite s prijateljico ali dvema, če jo kupite po akcijski ceni in če jo nato dolgo časa uporabljate. Saj veste, oblačila in dodatki gredo hitro iz mode, pa jih vendarle kar naprej kupujemo in zanje zapravimo ogromno denarja, Lumea pa vas bo spremljala leta in leta. In nikoli vam ne bo žal, da ste jo kupile. Tako kot ni žal meni in številnim drugim, ki jo že uporabljajo. Ker pozitivne izkušnje uporabnic povedo največ.

Če štejem, da se brijem od približno 13. leta, sem za britje do sedaj porabila približno 3000 eur. Kam bi lahko za ta denar odpotovala, kaj bi si lahko kupila? Koliko pa si ti porabila? In koliko časa in energije si izgubila? Odklikaj in si privošči svojo ali enostavno piši Božičku – boljšega darila zagotovo ne bo mogel najti!

___________________________________________________________________

Objava je nastala v sodelovanju s Philips Slovenija.

Comments

comments


Warning: A non-numeric value encountered in /home/mamint41/public_html/wp-content/themes/Newspaper/includes/wp_booster/td_block.php on line 1008

Komentiraj

Please enter your comment!
Vnesite svoje ime tukaj