Poročna kolekcija, ki je sprožila evforijo

0

Verjetno ne rabim posebej poudarjati, da je Primark ena izmed tistih trgovin, ki jih res rada obiščem in čeprav sem bila tam pred dobrima dvema tednoma, ga imam maja spet namen obiskati. Vedno znova me navdušuje z izbiro oblačil za otroke, z ljubkimi dizajni, z ugodnimi cenami in dobrim razmerjem med kvaliteto in ceno (kaj vse tam kupujem, lahko preberete tukaj).

Sedaj pa imam za vas prav posebno novico. Predvsem za vse tiste, ki  boste letos neveste ali poznate kakšno prijateljico, sorodnico ali znanko, ki bo. Primark je predstavil poročno kolekcijo za neveste, ki jo bo sprva lansiral na irski trg, temu bo sledil britanski, nato pa celotna Evropa. Točni datumi še niso znani, so pa znani kosi, ki jih je bilo mogoče zaslediti na njihovem Snapchatu.

Po tem, ko so totalno navdušili s kolekcijo Lepotica in zver oziroma Beauty and the Beast in gingham oblekami, so zdaj vse modne navdušenke in bodoče neveste povsem navdušili še s poročno kolekcijo, ki je povsem bela in zajema spodnje perilo za neveste, ogrinjala oziroma kopalne plaščke, blazine, skodelice in številne druge malenkosti. Spet je treba priznati, da so zadeli bistvo; kosi so minimalistični, lepi in zelo ugodni in glede na prvotno navdušenje ni dvoma, da bodo zelo prodajani.

Spodaj si lahko pogledate nekaj kosov iz kolekcije.

Vir: http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/primark-launching-new-bridal-range-10323398

JHP_MDG_290417Primark_030 JHP_MDG_290417Primark_032 JHP_MDG_290417Primark_031 Primark-launch-bridal-range

Comments

comments

Komentiraj

Please enter your comment!
Vnesite svoje ime tukaj